Verzenden - Isla Brasisa

Verzenden

Levertijd
Alle bestellingen die op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor 12:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. (dit met uitzondering van feestdagen en vakanties)

Kleine side note
Niet altijd lukt het ons om dit na te komen; soms zijn producten niet voorradig of nog onderweg naar ons en dan kan de levering van jouw bestelling ietjes langer duren.

Verzendkosten
Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt ISLA BRASISA €4,95 in rekening. Vanaf €50,- is de verzending gratis.

Postorderbedrijf
Wij huren een postbedrijf in voor het bezorgen van je bestelling. Dit is niet ons bedrijf of ons personeel.

Pakket kwijt
Het postbedrijf doet enorm zijn best, maar er kan soms helaas wat misgaan. Mocht dit jou overkomen, neem dan direct contact met ons op zodat wij een onderzoek op kunnen starten bij het postbedrijf waar het pakket zich bevindt.

Buitenland
Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. ISLA BRASISA behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door POSTNL of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »