BLOGS - Isla Brasisa
BLOGS

ABOUT US!

  • Geplaatst op
ABOUT US!

YEAH! Altijd leuk om de gezichten achter een winkel en webshop te zien! Dit zijn wij; Evelien en Heleen. Gek op kids fashion. In binnen- en buitenland zoeken wij voor jullie naar de leukste en hipste items, voor de kleinste prijsjes. Wat worden wij er happy van om deze kids lifestyle met jullie te delen! Onze missie is om jullie kids te laten shinen!

MODELS WANTED

  • Geplaatst op
MODELS WANTED

Wij zijn altijd opzoek naar knappe koppies! Meld je snel aan! Stuur jouw naam, leeftijd, maat en duidelijke foto's naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Omgeving Den Haag is gewenst. Een shoot duurt ongeveer twee uur en uiteraard ontvang je alle leuke foto's en een verrassing. YEAH!

SOCIALS

  • Geplaatst op
SOCIALS

Volg ons via Instagram, Facebook en TikTok voor de nieuwste collectie, leuke winacties en meer! En vergeet niet al je leuke foto's te taggen met @islabrasisa. WE LOVE IT!

VRAGEN?

  • Geplaatst op
VRAGEN?

Heb je vragen, stel ze gerust! Wij helpen je graag verder bij Isla Brasisa. Stuur een DM via Instagram of Facebook. Of stuur een email naar [email protected]. Wij proberen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Bellen of een Whatsappje sturen kan trouwens ook: 0634340960.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »